בת 64 מחיפה זקוקה לשתלים מבקשת המלצות

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

14/09/2010 | 21:57 | מאת: אדווה

הייתי במכבידנט ולא התרשמתי ,די נראהכמו שוק עלי לבצע השתלות בצד אחד 2 שתלים ובצד השני 3 שתלים אין לי מושג למי יש ידע וניסיון רב בתחום, אני שומעת בכל יום על אנשים שסובלים מטיפול אצל רופא לא מיומן והחולה סובל האם יש לך רוםא מומלץ או כיוון? אודה לך על תשטבתך

15/09/2010 | 06:48 | מאת: השתלות שיניים

אדווה שלום, התהליך של תכנון מספר ומיקום השתלים בלסת כולל סוג השיקום שיבוא על גבי אותם שתלים, רצוי שיתחיל אצל רופא שיניים מומחה לשיקום הפה. זה יתן לך ביטחון שאת בידיים של מומחה עם ההכשרה הגבוהה ביותר בתחומו, המוכרת ע"י משרד הבריאות. בברכה ד"ר איתן מיזיריצקי

מנהל פורום שיקום הפה