לשון

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

27/08/2010 | 18:17 | מאת: si

שלום שנשכתי את הלשון בעבר היה קצת דם ולמחרת חריץ (פתח קטן) באיזור ואחרי כמה ימים התאחה (לא לגמרי).י אתמול נשכתי שוב והיום יש באיזור החתך דם וורדרד יפה שאוטם הפתח -אבל מתחת לו עיגול שחור (אדום כהה )בקוטר החתך כחצי סמ . נסיתי עם השיניים לפתוח האזור שאולי הדם שנכלא שם ישתחרר אבל לא נפתח.כבר נקרש 1)האם בכז לנסות לפתוח שוב המקום באיזה צורה שישתחרר הפתח או לחכות כמה ימים . כמה? ויסתדר מעצמו? והכתם השחור יעלם 2) למה זה קורה ועוד באמצע הלשון . לא בקצוות שזה סביר. תודה לתשובות בפירוט

27/08/2010 | 18:23 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

שלום, הכתם השחור נשמע כמו שטף דם. זה אמור להספג ולהעלם. ממליץ בדיקה אצל רופא שיניים. בברכה

30/08/2010 | 13:27 | מאת: si

הכתם השחור באמת נעלם. נשארה מין צלקת . למה ממליץ לפנות לרופא ? בגלל שננשך באמצא הלשון? או שיראה הצלקת? יש מה לעשות? תודה

מנהל פורום שיקום הפה