נפילת כתר במהלך שהיה בחו"ל

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

06/08/2010 | 10:37 | מאת: ניר

שלום רב אני כרגע במהלך טיול בחו"ל ולפני כשבוע וחצי נפל לי כתר משתל, הלכתי לרופאת שיניים מומחית לשיקום, היא לחצה עם הכתר כדי לפנות את החניכיים ונתנה לי גם לסגור שיניים חזק 20 דקות כדי להחזיר את הכתר למקום (החניכיים הפריעו) וכשהיא ראתה בצילום שהכתר במקום היא הדביקה, עכשיו החניכיים שלי אדומות ורגישות באותו המקום, כבר כ-6 ימים עברו מאז ההדבקה, השאלה שלי היא האם זה טבעי שישנה אדמומיות ורגישות לאחר ביצוע פרוצדורה כזו או שיכול להיות שכדאי לי להוריד את הכתר ואולי אף את המבנה עד שאני אחזור לארץ עוד חצי שנה עד שנה? תודה רבה - ניר.

06/08/2010 | 16:22 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

ניר שלום, זה נשמע שהלכת לרופאה מבינת עיניין. אם אתה יכול, חזור אליה לדווח על מה שאתה מרגיש בחניכיים. עדיף להיות עם הכתר ולא בלעדיו כך שתנסה שיבדקו לך שוב את החניכיים לוודא שהכתר יושב היטב. בהצלחה

מנהל פורום שיקום הפה