חוסר שיניים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

18/07/2010 | 18:01 | מאת: אורה

שלום,בני בן 14 וטרם נפלו לו כל השיניים, אומרים כי חסרות לו שיניים קבועות ולכן השיניים החלביות אינן נופלות,פנינו כל מיני רופאי חניכיים אבל עדיין לא נמצא מי שמטפל בבעייה זו, האם בעייה זו מוכרת והיכן מטפלים, דחוף ביותר. תודה מראש

18/07/2010 | 20:09 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

אורה שלום, בעיית חוסר התפתחות שיניים קבועות מוכרת וידועה. אנא פני למומחה לשיקום הפה שיתכנן את הטיפול העתידי, במידת הצורך של בנך. כל עוד השיניים החלביות יציבות הן תוכלנה לתפקד היטב ואח"כ כנראה יהיה צורך בשתלים. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה