טיפולי שיניים לקויים במסגרת ביטוח

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

17/07/2010 | 15:29 | מאת: ניסים

שלום רב, אני מטופל במרפאת שיניים בלוד במסגרת הביטוח שלי בעבודה (הראל\שילוח והטיפול האחרון שעשיתי לקוי יש הרבה בעיות בפנייתי אליהם הם לא לוקחים אחריות ומנסים כל מיני פתרונות שלא נראים לי . מה עלי לעשות במקרה כזה האם אתה עובד עם חברת הביטוח הזו האם אתה מכיר את דר ראף רוט אברהם אפשר גם חוות דעת במייל [email protected] תודה רבה על העזרה

17/07/2010 | 18:42 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

ניסים שלום, ראשית אתה יכול לפנות לחברת הביטוח באופן ישיר או דרך מקום העבודה שלך ולדווח שאינך מרוצה מהטיפול שיניים שבוצע לך על ידי רופא הסכם שלהם ולנסות לקבל את עזרתם בפתרון הבעיה.שנית אתה יכול לקבל חוות דעת נוספת ממומחה לשיקום הפה ולקבל יעוץ מקצועי מה עלייך לעשות. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה