כתרים בשיניים קדמיות

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

05/07/2010 | 05:52 | מאת: גילי

שלום רב.. שתי שאלות: יש לי ארבעה כתרים בשיניים קידמיות מזה כ 10 שנים, לאחרונה איני מרוצה מהמראה שלהם ביחוד בגלל מראה החניכיים מעל הכתרים. האם כתרי הזירקוניה יכולים לתת מראה טיבעי יותר לחניכיים. שאלה נוספת,האם תוכל להמליץ לי על רופא טוב באזור השרון שעובד עם קופ"ח לאומית. תודה מראש.

05/07/2010 | 07:19 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

גילי שלום רב, אם את מתכוונת שרואים פס כהה מעל הכתרים אז כן, כתרי זירקוניה אשר עשויים ע"י רופא שיניים מומחה לשקום או מאוד מנוסה בתחום האסתטי, ימנעו את המראה הזה. יש חשיבות רבה מאוד לטכנאי השיניים איתו עובד הרופא, הןא חייב להיות אומן בתחום שלו כדי שהתוצאה תיהיה אופטימלית. רופאי שיניים פרטיים אינם עובדים עם קופות חולים כלשהן, כך שאני ממליץ לך לבחור רופא מומחה בשיקום הפה כדי לא להצטער אח"כ. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה