סודה לשתיה במתקן שטיפה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

15/06/2010 | 23:42 | מאת: עמוס

בסייעתא דשמיא ראשית כל הכבוד על הסיוע במענה לקהל ישנם כמה דברים אשמח אם תוכל לללמד על העיניין שמעתי שהיום חלק מתהליך הסיום בניקוי אצל שינינית הוא פוליש שאלתי את השינינית והיא אמרה לי שהפוליש כיום אינו מזיק לשיניים משום שהוא נעשה בצורה של הזרקת מיים מעורבים באוויר ובסודיום בי קרבונט פעם שמעתי שציחצוח בסודה לשתיה עלול לשחוק את השן האם אוליי ההבדל הוא שצחצוח ממש בגרגרים יכול להזיק אבל בשטיפה לא השאלה היא המרכזית למי שיש בבית מכשיר חשמלי לשתיפה בזרם מיים יש בו מיכל למילוי מיים כך שבהפעלה הוא מזליף מיים בלחץ על השיניים השאלה היא אם אני יערבב במיכל המיים סודה לשתייה עד שהם יתמוססו האם סילון מיים שיש בהם סודה מומסת עלול להזיק לשיניים ? או שמאחר שהסודה מומסת אין לחשוש לנזק אשמח אם תכול להרחיב

18/06/2010 | 08:57 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

עמוס שלום המכשיר הביתי מיועד רק להזרקת מים בלחץ מבלי להוסיף חומרים נוספים. זה והטיפול ע"י השיננית אינם גורמים לנזקים, אלא רק משפרים את ההיגיינה האורלית. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה