החלפת כתרים??!!

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

07/05/2010 | 16:26 | מאת: שירי

יש לי כתרים ב - 4 השיניים הקידמיות. הכתרים נעשו לפני המון שנים בהיותי בת 14 בלבד. מאז יש לי נסיגת חניכיים הנראית מאוד לא אסטתית. כיום אני עומדת להתחיל החלפת הכתרים וכן הלבנת שיניים. הרופא המליץ לי על שתי קטגוריות האחת כתרי זירקוניה והשנייה כתרי חרסינה אצילה (חומר מתכתי מוזהב). אודה לך על המלצתך. לציין שחשוב לי מאוד שהשיניים סוף סוף יראו יפה ולא אצטרך להתבייש בחיוכי. תודה.

07/05/2010 | 19:17 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

שירי שלום רב, חד משמעית ממליץ על כתרים ללא מתכות עבור שיניים קדמיות במיוחד. האסתטיקה גבוהה יותר אך חשוב מאוד הרופא המטפל (רופא שיניים משקם) ובאותה מידה לפחות, הטכנאי צריך להיות אומן בתחום הכתרים הקדמיים. תבדקי היטב ותבקשי מהרופא שיראה לך מקרים מתועדים (שלו) של כתרים קדמיים שביצע ותתענייני מי הטכנאי שלו. הכתרים האלה יראו בכל חיוך שלך אז שווה להשקיע! בהצלחה.

מנהל פורום שיקום הפה