שתלים דנטלים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

03/04/2010 | 09:47 | מאת: דנה

שלום לפני כ3 חודשים עברתי השתלה של שן טוחנת בלסת תחתונה אני כל בוקר מתעוררת עם נפיחות קלה שמכסה את השתל במהלך היום החניכיים חוזרות למצב רגיל 1- האם זה מצב רגיל? 2- האם זה אומר שיש לי דלקת סביב השתל ובמידה וכן איך מטפלים בזה? 3-אני מטופלת אצל רופא במרפאה פרטית שחוזר רק בעוד שבועיים האם רצוי לפנות לרופא אחר לבדיקה? תודה רבה וחג שמח

03/04/2010 | 19:12 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

דנה שלום רב, לא אמורה להיות תופעת הנפיחות מעל השתל וזה בהחלט מעורר דאגה מסויימת לגבי קליטתו התקינה של השתל. שבועיים נוספים הם הרבה זמן והייתי פונה לרופא שיניים, רצוי מומחה, להבדק ולעבור צילום רנטגן מקומי ולקבל חוות דעת. בהתאם לכך להחליט לגבי הצורך בטיפול מיידי כלשהו, או להמתין לרופא שהשתיל. חג שמח. ד"ר איתן מיזיריצקי

מנהל פורום שיקום הפה