מי פה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

26/03/2010 | 09:41 | מאת: ציפי

ברצוני לברר לגבי לשון מחורצת,וריח רע מהפה,,כל סוגי מי פה חריפים לי מאד,יותצר מ3-4 שניות לא יכולה להחזיק מעמד האם יש פתרון אחר?

26/03/2010 | 12:27 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

ציפי שלום, ישנן שטיפות פה חזקות בעוצמתן ומיועדות לטיפול לתקופה קצרה אחרי ניתוחים או בזמן שקיימת דלקת חניכיים חריפה. לעומתן ישנן שטיפות יומיות בעוצמה פחותה ומביניהן בוודאי תמצאי אחת לא כ"כ חריפה.

29/03/2010 | 11:46 | מאת: כמוני כמוך

מנסיון אישי עם אותה בעיה , תנסי את אורביטול טריפל אקשן בצבע הוורוד,או את קולגייט פלקס השקוף (כמו מיים ללא צבע). שתיהן שטיפות ללא אלכוהול, וכנראה זה מה שעושה את ההבדל. לי הן לא שורפות בכלל לעומת אחרות שלא הייתי מסוגל להחזיק בפה יותר משניה.

מנהל פורום שיקום הפה