כתרי חרסינה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

16/10/2007 | 12:18 | מאת: בר

שלום, אני ובעלי מעוניינים מאוד במראה פה לבן ללא כל סתימות וכתרים כהים. מה עלות כתרים מחרסינה אותם אתם מפרסמים? מה מידת עמידותם לאורך שנים? האם המראה שלהם טבעי או שרק נראים טוב דרך מסך הטלויזיה -בפיהם של שחקנים ודוגמנים?

16/10/2007 | 20:22 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

בר שלום, כתרי החרסינה ללא מתכות הם חזקים ואסתטיים גם במציאות ולא רק אצל שחקני הקולנוע. יש למצוא את הרופא שזה תחום עיסוקו כדי להגיע לתוצאות המירביות. גם למעבדת השיניים תפקיד חשוב להצלחה. אין זה ממטרות פורום זה לדון במחירי טיפולים.

מנהל פורום שיקום הפה