שאלה לגבי כתרים קדמיים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

07/11/2007 | 16:56 | מאת: גדי

הי, לאחרונה קיבלתי הצעת מחיר לכתרים בשתי שיניים קדמיות מהמרפאה שלי... הוצע לי שתי כתרי פרוסרה במחיר של 4000 לאחד (8000ש"ח סה"כ).. האם המחיר הזה סביר? אני מתכוון ללכת לעוד כמה מרפאות כדי לקבל הצעת מחיר ולפי זה להחליט.. חוץ מ"פרוסרה" איזה עוד מאפיינים כדאי לי לשאול לגבי סוג הכתר? ומה המומלץ ביותר מבחינה אסטטית?

11/11/2007 | 14:56 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

גדי שלום, אין זה ממטרות הפורום לדון במחירי טיפולים. עצתי לך לקבל דעה נוספת לגבי הטיפול מרופא בעל ניסיון רב בתחום הזה או ממומחה לשיקום הפה. פרט לכתרי פרוסרה (על בסיס זירקוניה), ישנם גם כתרים ללא מתכות שהם על בסיס אלומינה ואתה יכול לבדוק גם כיוון זה. בהצלחה.

מנהל פורום שיקום הפה