לשון מתנפחת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

06/07/2009 | 20:24 | מאת: יפה

מדובר בבת שלי, ילידת 1962, סובלת מספר שנים מתופעה משונה, הלשון מתנפחת, ללא סיבה מוקדמת, לא נראה שקשור לאוכל, לחץ או משהו אחר, שידוע לה, בכל אופן. בתי לוקחת כדורים ללחץ דם. לצערי, עברה בדיקות בקופ'ח וגם בבי'ח במח' פה ולסת, אך לא נמצא פתרון, בזמן ההתקף, המצב ממש מפחיד ומלחיץ. נא עזרתכם. תודה

07/07/2009 | 22:08 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

יש להמשיך את הברור במגרת של רופאים מומחים בתחום.

01/08/2009 | 12:23 | מאת: יפה

תודה על תשובתך,אך מי הם הרופאים המומחים בבעיה? הרי כל המומחים שבתי היתה עד עכשיו לא יכלו לעזור לה, וכל אחד שולח אותה לשני. אני פוחדת מהתקפה הקרובה שתבוא.

מנהל פורום שיקום הפה