שחיקת שיינים ודלקת חניכיים.

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

07/06/2009 | 12:18 | מאת: חסוי

שלום אני בן 19 ,סובל מדלקת חנייכים קלה שנאמר לי אצל הרופא שבגללה אני מרגיש כאבים בשתיית קר וחם למשל..רציתי לדעת מה ניתן לעשות מלבד ניקוי אבן.. דבר נוסף יש לי בכמה מהשיינים שחיקה שאותי אישית מפחידה משום שאני חושש שהשחיקה תגדל ותגרום לנזקים גדולים יותר.. הרופא אמר לי שזה כלום ואפשר לחיות עם זה עד גיל 70 אבל רציתי לדעת האם כדאי והאם יש אפשרות למלות את אותם חורים כדי שהשן לא תשחק יותר? תודה.

07/06/2009 | 22:11 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

ראשית כדאי לחיות מעבר לגיל 70..אם הרופא אמר לך שאין לך שחיקה משמעותית אז כנראה שאין לך מה לדאוג.יש משחות שיניים מיוחדות לשיניים רגישות; תנסה ותראה אם זה עוזר לך לרגישות. בהצלחה

מנהל פורום שיקום הפה