כאבי חנייכים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

22/05/2009 | 19:28 | מאת: אנדי

לפני יום זה התחיל יש לי ריח רע מהפה החנייכים אדומות שאני מצחצח יוצא לי דם לפעמים גם שאני אוכל דברים קשים יש לי גם לבן כזה בין השיניים איך אני מטפל בזה עד שהלך לרופא שיניים ? זה יכול לגרום נזק קבוע אם לא הלך מיד ? איזה טיפול הרופא יביא לי ? תודה לך

23/05/2009 | 11:39 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

אנדי שלום, כמובן שעלייך להגיע לרופא השינים לבדיקה ואיבחון אבל עד אז תצחצח היטב את השיניים פעמיים ביום על אף הדימום שיהיה לך, ותעשה שטיפות פה עם מי מלח: כפית מלח בכוס מים פושרים מספר פעמים ביום. ניתן להשתמש גם בתכשירי שטיפת פה הנמכרים בבתי המרקחת. גש בהקדם לרופא השיניים והוא יאמר לך מה הטיפול המתאים לך. בהצלחה.

מנהל פורום שיקום הפה