התייעצות דחופה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

23/03/2009 | 00:51 | מאת: ש

ד"ר מיזיריצקי שלום רב, עד לא מזמן הייתי מטופלת אצל רופא פרטי באזור ת"א אך נאלצתי לעבור למרפאה ציבורית בשל העלויות הגבוהות. אני צריכה לעבור טיפול שורש(עם סדק או שבר באחת התעלות) ויש לי שן נוספת שהאופציות שעומדות בפניה הן:טיפול שורש,הארכת כותרת,כתר והבקעה או עקירה ושתל. אני מבולבת מאחר שאני לא ממש מכירה את הרופאים במרפאה הציבורית בה אני מטופלת ולא יודעת על מי לסמוך. אשמח להתייעץ אתך לגבי העניין ובמידה וניתן לקבל המלצה על רופא או רופאי שיניים(מומחה לטיפולי שורש ומומחה לשיקום הפה) בברכה, ש

23/03/2009 | 08:11 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

את מוזמנת לפנות ישירות וייקבע לך תור ליעוץ בהקדם האפשרי. בברכה, ד"ר איתן מיזיריצקי-מומחה לשיקום הפה

31/03/2009 | 01:48 | מאת: שרון

ד"ר מיזיריצקי המון תודה.האם תוכל לשלוח לי את כתובת המייל? בברכה, שרון

מנהל פורום שיקום הפה