למנייט

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

15/10/2007 | 21:08 | מאת: שרון

האים כדאי להתקין לוחות חרסינה הנקראות למנייט על השיניים בכדיי לגרום לשניים להראות אסתטיות יותר? האים יכול לפגוע בשניים למרות שאין משייפים את השן הטבעית כלל?

15/10/2007 | 22:08 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

שרון שלום רב, כל מקרה לגופו; אם הבעיה האסתטית היא אכן משמעותית אז הפתרון של למינייטס הוא בהחלט בא בחשבון, למרות שנדרשת מיומנות מאוד גבוהה מצד הרופה המטפל וטכנאי השיניים שמבצע. בד"כ יש צורך בהשחזה של כחצי מ"מ משטח הפנים הקדמי של השיניים לפני שמדביקים את ציפויי החרסינה, אך קיים גם סוג של ציפוי מאוד דק שניתן להדביקו ללא השחזת השן. החסרון הוא שהוא מאוד דק ולא ניתן ליצור את אותם אפקטים אסתטיים שניתן לקבל עם הציפוי המעט עבה יותר. בהצלחה! ד"ר איתן מיזיריצקי - מומחה לשיקום הפה

04/01/2008 | 15:31 | מאת: וורו

ברצוני לקבל חומרים כתובים ומצולמים {חומרים מקצועיים} לגבי למנייט אופן העבודה וסוגי חומרים. בברכת תודה וורו.

מנהל פורום שיקום הפה