אופציות לשיקום

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

15/10/2007 | 12:53 | מאת: אילנה

שלום אני בת 40 חסרות לי 5 שיניים עליונות אני עם תותבת חלקית שנה שעשויה חלק ממתכת וחלק מואלפלאסט עכשיו רציתי לשאול איך אני מנקה את התותבת כי בשנה באחרונה אני חולה הרבה בדלקות גרון האם יש קשר לדלקות הגרון אני מנקה את התותבת עם מים וסבון שמעתי שיש מכשיר אולטרסאוני שמחטא את התותבת רציתי לדעת היכן אפשר לקנות אותו חיפשתי בהרבה חברות ולא מצאתי מצאתי רק מכשירים מיקצועיים שעולים הרבה כסף ורציתי לשאול אם אפשר לעשות שיקום ע"י שתלים ע"י 3 שתלים ולעשות גשר תודה לך על תשובתך

15/10/2007 | 20:27 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

אילנה שלום רב, ניקוי התותבת עם מים וסבון אמור להספיק על מנת לשמור על הגיינה נאותה. המכשיר האולטרסוני המיוחד לניקוי תותבות מאוד יעיל גם הוא ולא יקר יחסית. אני רוכש אותו ישירות מספק דנטאלי שלמיטב ידיעתי אינו מוכר ישירות לפציינטים, אבל אנסה לבדוק עבורך. באשר לאפשרות לבצע 3 שתלים, יש לבדוק אותך קלינית ולבדוק רנטגנית את כמות העצם הקיימת ולהחליט אם ניתן לבצע את השתלים עם שיקום קבוע של כתרי חרסינה, שזה כמובן פיתרון הרבה יותר נח מתותבת חלקית נשלפת, ובמיוחד לאישה צעירה בגילך. בברכה, ד"ר איתן מיזיריצקי - מומחה לשיקום הפה

מנהל פורום שיקום הפה