תותבת חלקית

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

15/05/2008 | 13:10 | מאת: ענת

שלום אני בת 40 בהריון חודש חמישי עם חוסר של 5 שיניים עליונות ויש לי תותבת חלק מואלפלאסט וחלק ממתכת ואני מרגישה שזה לא מותאם לי כמו שצריך ואני לא יכולה לאכול עם זה וזה גם גרם לי לכאבים במפרק הלסת ולקושי בפתיחת פה אני כרגע ללא שיניים וזה מאוד מפריע לי האם אפשר במצבי בהריון ללא צילומי רנטגן להתאים לי תותבת יותר מתאימה ואיזה סוגי תותבות יש אודה לך על תשובתך

18/05/2008 | 23:22 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

ענת שלום, ניתן במצבך, לאחר בדיקה קלינית גם לנסות לשפר את ההתאמה של התותבת הקיימת או לבצע לך תותבת חלקית חדשה העשויה ג"כ משילוב של ואלפלאסט ומתכת יצוקה או מחומרים אחרים שיתאימו למקרה שלך. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה