מיקום השתלים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

03/05/2008 | 16:28 | מאת: יעל

מהו התכנון היעיל בביצוע 2 שתלים ללסת תחתונה כדי לעגן מעליה תותבת שלמה? (תותבת תיק-תק), כלומר - היכן הכי טוב למקם את 2 השתלים? מה קורה בזמן ההמנתה עד שהשתלים נקלטים? כלומר - כמה זמן לאחר ביצוע השתלים ניתן לשים את התותבת הישנה מעל ולא להישאר בלי שיניים בכלל?מבלי שהשתל יפגע? תודה.

03/05/2008 | 17:20 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

יעל שלום, המיקום הנכון הוא מעט קדמית לניבים. ניתן לבצע ריפוד רך לתותבת באזור ההשתלות ולמסור לך אותה ביום ההשתלה, כך שלא תשארי ללא שיניים אפילו רגע אחד. בהצלחה

מנהל פורום שיקום הפה