מהו מחיר סביר עבור כתר ואיזה מתכות ובות

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

21/10/2007 | 06:26 | מאת: ארז

שלום מהם טווח המחירים הסבירים עבור כתר? האם אפשר לעשות תיקון כתר שבור ישירות על ידי טכנאי? האם יש מתכות אחרות חוץ מזהב או זירקוניה שמשמשות לכתרים ?

21/10/2007 | 07:55 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

ארז שלום, אין ממטרות הפורום לדון במחירי טיפולים. טכנאי לא יכול לבצע תיקון של כתר שבור שנמצא בפה. בד"כ יש לבצע כתר חדש כאשר הישן נשבר. ברפואת שיניים משתמשים בשגשוגת של מספר מתכות שלכל אחת מהן יש תפקיד מסויים. משפחה מאוד נפוצה של שגשוגות כאלה מוגדרת: מתכות חצי אצילות והן בשימוש נרחב.

מנהל פורום שיקום הפה