טיפולים ושיננית

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

14/12/2016 | 21:19 | מאת: תמי

יש לי כמה טיפולים וביניהם יש לי גם שיננית. שאלתי התור של השיננית זה בין המבנים לכתר הזמני האם בטעות השיננית יכולה להזיז או לעשות איזה נזק כי לא רוצה להזיז אותה כי עד שתופסים אליה מקום זה המון זמן זה השיננית הכי טובה של המרפאה שלי. ועוד שאלה אני גם אחרי בערך קצת יותר מחודשיים וחצי מהתקנת שתל האם בביקור אצלה אפשר גם לעשות ניקוי באיזור הניתוח וגם שימוש בפלואור כבר?

תמי שלום את טיפולי השניננת את יכולה לעשות כהרגלך אין קשר בין ההשתלה לטיפול אצל השיננית שטיפות פה יכולת להשתמש יום אחרי ההשתלה שיננית לא עושה נזקים .... תודה ד"ר הכט גדעון

מנהל פורום שיקום הפה