8 עקירות ביום אחד האם זה תקין?

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

21/10/2016 | 12:35 | מאת: אגם

יש לי בעיה רצינית בלסת התחתונה עליי לעבור שתלים עקב שיניים לא בריאות מתחת לכתרים. האם זה בסדר לעשות 8 עקירות ביום אחד?

אגם שלום לפעמים יש צורך לעקור מס שיניים....ראה לי שעקרתי גם 14 זה נשמע ברגע הראשון מפחיד אבל אם ננתח את זה נבין את היתרונות אם אתה אדם בריא ואין מגבלה בריאותית,סילוק של שיניים חולות יביא להבראה בו זמנית של כל אתרי העקירה אני מניח שתרצה לבצע שקום על שתלים...כך שעקירה של כולם עדיפה רופא מיומן יתגבר על בעיית עקירות המרובות הרבה בריאות ד"ר הכט גדעון נייד 0545777394

מנהל פורום שיקום הפה