כאב בשן

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

16/10/2016 | 22:23 | מאת: ענת

יש לי בשבוע האחרון כאב בניקוי וצחצוח בין 2 שיניים אחד שתל מלפני שנתיים ואחת סתימה ישנה שלא ברור איפה הבעיה ואם זה משהוא שצריך לטפל שאני מנקה עם חוט ביניהם זה כואב והיום גם בצחצוח שהברשתי בחלק הפנימי לא החיצוני גם כאב וגם ירד טיפה דם מה האם זה מצביע על בעיה באחת השיניים או שבגלל שזה כואב ואחרי כמה זמן לאט לאט נחלש ונעלם עד הפעם הבאה וזה קורה רק בצחצוח שאני אוכלת אין בעיה מה זה יכול להיות? אוסיף גם אם זה משנה אולי זה שאני שוחקת שיניים.

לקריאה נוספת והעמקה

ענת שלום קשה לי לענות לך בלי בדיקה קלינית ורנטגנית של האזור. כאב ודימום מעידים על דלקתית של החניכיים והסיבות יכולות להיות רבות כדאי שתבדקי בהקדם תודה ד"ר הכט גדעון נייד 0545777394

17/10/2016 | 10:22 | מאת: ענת

תודה על תשובתימך אני פתאום ראיתי פצעון קטן ואדום למטה למטה בחניכיים פשוט קשה לראות הלשון נוגעת בו האם הדימום יכול להיות משם שהמברשת נוגעת בזה ואם מזה יש משהוא אחר לעשות וזה שהפצע קרוב לסתימה לא אומר שזה קשור לשן השתל בטוח לא מרגישה איפה כואב הכאב בא בפצע או ליד הסתימה.

22/10/2016 | 19:10 | מאת: ענת

הלכתי כרגע לא מצאו גם בצילום בסוף כלום למרות הכאבים שיש והכאבים באכילה ולפעמים גם ספונטנים שולחים אותי למומחה לשורש שיבדוק במיכשור שלו . שאלתי האם יש מצב שלא רואים בצילום למרות הכאב החזק שיש ובצחצוח ממש גיהנום ויש גם פצעון קרוב.

מנהל פורום שיקום הפה