מהו אורך חיי השתל בפה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

03/09/2016 | 02:43 | מאת: שרון

למיטב ידיעתי אורך חיי השתל הוא בממוצע 10-15 שנה. מה קורה אחר כך ? גם אם זה יחזיק יותר, מה קורה כשזה לא מחזיק ? חייב לעבור לתותבת או שצריך לעשות שתלים אחרים, או שפשוט מחליפים את השיקום שמעל ?

שלום שרון אי אפשר למתוח קו ולהגדיר מה תוחלת חייו של שתל אני רואה שתלים שבצעתי לפני 30 שנה ואני רואה כשלונות לאחר 5 שנים יש הרבה פרמטרים שקובעים את שרידות השתל שתל בד"כ מראה סימנים של דלקת שניתנים לטיפול בשלביה הראשונים כמו כל מחלת חניכיים עם פרוטוקול טיפולי שונה ודומה שתל שנכשל והוצא ,יש להמתין לריפוי האזור ואז להעריך מחדש מה הם האפשרויות לשיקום מחדש בעזרת שתלים. תודה ד"ר הכט גדעון

מנהל פורום שיקום הפה