תותבת תחתונה נשברה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

05/06/2016 | 19:58 | מאת: יולה

לפני כשבועיים עשו לאמא עקירות והיא החלה לשים תותבת תחתונה שלמה זמנית, מרכיבה אותה בסהכ 10 יום הגיוני שנשברה לה בפה מעצמה?? רוצה לציין שהאמצע של התותבת ממש שקוף! האם זה נעשה מלכתחילה באופן מקצועי??

יוליה שלום תותבת זמנית נמסרה לאביך אחרי עקירוץ תותבת זמנית אינה התותבת הסופית היא פחות מדויקת ויש צורך להתאימה לפה שלאחר העקירות לעיתים היא נשברת זה לא שכיח ,אבל יכול לקרות אין בעיה לתקן ולהתאים את הזמנית שנשברה עד לבצוע הסופית בהצלחה ד"ר הכט גדעון

מנהל פורום שיקום הפה