סדק

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

22/05/2016 | 23:42 | מאת: שירה

היו לי כאבים בסוף מצאו שיש סדק ועקרו לא היתה ברירה אחרת למרות שכל השן כבר היתה קרובה מאוד לכתר קבוע עכשיו השאלה שלי איך זה הגיוני שיש אנשים שהסדק עוד לא גרם הרבה נזקים בעצם ובחניכיים כלומר זה עוד בשלבים לא ראשונים וכאב לי תופת ועוד שמעתי הרבה מקרים שיש סדק ורק עד שמגלים ובכלל לא כואב למרות שעשה הרבה נזקים איך זה הגיוני האם זה קשור לרגישות בשיניים למי שיש שיניים רגישות יסבול יותר מוקדם או שזה קשור אולי לגודל הסדק?

שירה שלום סדק לא תמיד מתגלה כתוצאה מתלונה של כאב לפעמים מתרפא לא חש כל כאב ולפעמים זה מסתיים בכאב,נפיחות ,ניידות של השן ככל שהסדק יאותר מוקדם יותר ,הנזק שיגרם לרקמה שמסביב יקטן. בקורות מסודרות אצל רופא שיניים מטרתן איתור בעיות מכל מיני סוגים סדקים מופיעים בד"כ ליד שיניים שעברו טיפולי שורש,מתחת לכתרים לעיתים מאתרים סדקים לאנשים שחורקים שיניים בשנתם.... בריאות ד"ר הכט גדעון נייד 0545777394

מנהל פורום שיקום הפה