הקלה בשיניים וחניכיים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

08/05/2016 | 20:58 | מאת: לילך

רציתי לשאול איזה ג'ל טוב לשים יש רגישות בשיניים וחניכיים הייתי שמה את הדקפינל ג'ל שכמעט נגמר ולמרות נסיונתיי נראה לי שהוא איננו אז בבקשה איזה ג'ל אחר הוא טוב ובאמת כרגע אין צפי לחזרתו?

לילך שלום אין משחות שמיועדות לרגישות לשיניים ואו חניכיים ישנם משחות שיניים עם פורמולציות מסוימות לשיניים רגישות ,ישנם משחות טיפוליות אנטיספטיות צריך להבין לה את מתכוונת ברגישות ? המשחות לא באות לפתור בעיה אלה ניתנות בד"כ אחרי טיפול חניכיים או טיפול כירוגי. מרבית המשחות הטיפוליות מכילות חומר פעיל כלורהקסידין והם ניתהנות אחרי טפול כירוגי. דקפינול מכילה חומצה היאלורונית שלדעת היצרנים עוזרת בבעיות חניכיים. כדאי שלא תתמכרי לאף משחה ותחקרי מה המקור לרגישות שלך. תודה ד"ר הכט גדעון טל:03-5751688

09/05/2016 | 04:16 | מאת: לילך

לא התכוונתי למשחת שיניים ג'ל ולא משהוא על בסיס יומי שיש לי רגישות לא תמיד מה יש כתחליף לדקפינול ג'ל?

מנהל פורום שיקום הפה