צילומים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

19/04/2016 | 17:52 | מאת: דורית

כל כמה זמן מומלץ לעשות צילומים שגרתיים וגם שלא בטוחים מאיפה הבעיה למרות שיש כאב כדאי לעשות צילומים אפילו שנעשו כבר לפני שנה, האם במצב כזה כדאי כבר לעשות צילומים שוב? וגם אם אין כאב מה הזמן שצריך/כדאי לעשות צילומים ולבדוק שהכל תקין?

שלום דורית בדיקה שגרתית אצל רופא שיניים מומלצת פעם בשנה הבדיקה תכלול בדיקה קלינית וצילומים בהתאם לצורך.בדרך כלל לרופא שמטפל בך בשנים האחרונות צריכים להיות צילומים של כל שינייך. אם יש כאב ,יש להתמקד בצד הכואב ולבצע מלבד צילומים בדיקה מקיפה יותר עד לאיתור מקור הכאב. תודה

מנהל פורום שיקום הפה