בבקשה המלצתך ניבים חדים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

04/04/2016 | 16:26 | מאת: אור

שלום רב: ד"ר גדעון הכט אני בת 16 וחצי ללא בעיות בריאות או מחלות. שומרת ומקפידה על שיניים נקיות - ובריאות. *אצלי שיני הניבים העליון חדים, הדבר מפריע לי מאוד ויש לי חשש לנגוס בשפה בלשון ולפצוע את עצמי ולכן רוצה בהטבה. ד"ר. מה המלצתך, מה באפשרותך להציע במקרה שלי? בתודה מראש בכבוד רב

אור שלום סליחה על האחור במתן תשובתי. ניבים חדים הם אכן בעיה הן מבחינ אסתטית והן פונקציונלית התופעה של נשיכה קיימת בלא מעט מקרים של ניבים בולטים ניתן בקלות לעגל פינות של ניבים חדים,ןלהשיג אספקט אסתטי יותר. בהצלחה

מנהל פורום שיקום הפה