צילומי שיניים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

08/03/2016 | 20:58 | מאת: קלי

חשבתי לעשות בקרוב גשר ושלחו אותי לעשות צילומים מקיפים של כל הפה. אם אני מחליטה לעשות גשר בעוד כמה שנים טובות, אולי עוד 4-5 שנים, האם הצילומים יהיו עדיין תקפים? או שאצטרך לעשות שוב?

קלי שלום צילום סטטוס הוא צילום חשוב בידי הקלינאי בד"כ צילום כזה אינו נחוץ לבצוע אם את במעקב מסודר אצל רופא השיניים שלך אם את לא מתכוונת לשקם את האזור בזמן הקרוב,ןאם לרופא שלך יש מספיק נתונים רפואיים על מצב שינייך אל תבצעי את הצילום אלה כמה שיותר קרוב למועד החלטתך לבצוע הגשר. אבל שוב אני מתנה את תשובתי בכך שלרופאך יש תיק מסודר על מצב שינייך . תודה

מנהל פורום שיקום הפה