לדחות או לטפל

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

24/01/2016 | 23:32 | מאת: שירלי

הנני קצת מקוררת מקווה שיעבור אבל יש לי טיפול האם אפשר לטפל או שזה לא יהיה טובמומדויק בעקבות כך מדברת על מדידות לכתר קבוע את המדידה הארוכה סיימתי ועכשיו זה יחזור וצריכה להמשיך את המדידות האם זה אפשרי או לא כדאי? פוחדת בגלל שמשתעלת ומצוננת יהיה גם קשה לטפל וגם יכול לעשות בעיות בדיוק מה המלצתך?

שירלי שלום קודם כל תהיה בריאה אין קשר בין שלב המידות ודיוקם למצבך הבריאותי אבל עדיף להגיע בריא לטיפולים ,כך זה יותר נוח לך ובריא לצוות שמטפל בך

מנהל פורום שיקום הפה