פה לאחר תאונה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

30/12/2015 | 22:02 | מאת: שמואל

אני בחור בן 48 עברתי תאונה של ריסוק לסת .עברתי אשפוז וניתוח שבו שיחזרו את הלסת למעשה אני עם חומר במקום עצם .האם ישנה דרך להשתיל שיניים באיזו דרך בלסת התחתונה יש לציין שחסרות לי הרבה שיניים בחלק עליון ותחתון.

שמואל שלם קשה דרך הפורום לאמוד את הנזק שנגרם לך ואיך הוא תוקן זאת כיוון שאין בידי צילומים אקטואלים שלך אני מניח שבשחזור הלסת היו מעורבים כירוג פה ולסת ועוד רופאים מומחים,כדאי יהיה להתיעץ עמם כיצד ניתן לשקם אותך בעתיד. הרבה בריאות

מנהל פורום שיקום הפה