התייעצות

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

06/11/2014 | 10:28 | מאת: לי

אני צריכה לעקור את שן 36 ולהחליט אם לעשות שתל או גשר להשלמת החסר. לגבי 2 השיניים המאחזות לגשר, אחת מהם אחרי טיפול שורש וכרגע עם כתר זמני והשניה צריכה לעבור סתימה. הרופא אמר שהוא יכול לעשות סתימת חרסינה ולשים גשר(בלי להשחיז את השן עם הסתימה)... מצד שני בכל מקום אומרים לי ששתל עדיף על גשר. אני מבולבלת ואין לי מושג מה להחליט, אודה על כל עזרה, תודה

08/11/2014 | 19:43 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

אכן בד"כ עדיף שתל בודד על פני גשר. יש לבחון כל מקרה לגופו. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה