פרופיג'ט

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

17/09/2014 | 10:41 | מאת: ריקי

לפני חודשיים עשו לי טיפול שיננית והתיזו לי בשיניים פרופיג'ט. החומר חמוץ נורא. הרגשתי שכל הפה שלי נשרף וגם השיניים. עברו חודשיים ואני עדיין סובלת. השיניים שלי רגישות אפילו למי ברז. כל מה שאני אוכלת שאולי מעט מאוד חמוץ מגביר את התופעה: צריבה בכל דפנות הפה והשיניים רגישות נורא. הפה מדיף ריח רע. אני נואשת ומבקשת עזרה.

19/09/2014 | 07:15 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

עלייך להבדק אצל רופא השיניים אצלו עובדת השיננית ובמידת הצורך גם אצל מומחה לחניכיים. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה