עקירות, השתלה ושיקום

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

29/05/2014 | 17:19 | מאת: מרי

אני אמורה לעבור עקירות,השתלה ושיקום בלסת העליונה. אבקש את חוות דעתך על השתלים והשיניים המורכבות לאחר מכן. אילו שתלים נחשבים כתובים ביותר? של איזו חברה או חברות? איזה חומר כדאי לבחור לתותבת, חרסינה או משהו אחר? מה הן האפשרויות של מתכות שמהן עשויות השיניים המורכבות? מה עדיף ונחשב לטוב יותר? תודה על תשובתך.

06/06/2014 | 22:07 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

ה שקובע את הצלחת השתל זה בעיקר מומחיותו וניסיונו של הרופא המשתיל ופחות סוג השתל או החברה המייצרת, בתנאי שיש לשתל FDA אמריקאי. בחית סוג השחזור היא מאוד חשובה אבל היא תלוייה בהרבה גורמים מאוד ספציפיים למקרה, כך שללא בדיקה לא ניתן להמליץ. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה