אפטות גדולות בכל החיך

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

03/05/2014 | 12:13 | מאת: עדנה

ביום חמישי לא האחרון אלה לפני שבוע, עברתי ניתוח השתלת שן, הניתוח עבר בהצלחה, אין כאבים באזור התפרים, הנפיחות וגם שטפי הדם שהיו נעלמו לגמרי. כעבור 3 ימים ביום ראשון, התחילו להופיע אפטות גדולות בכל החיך, כאבים חזקים מאוד ואינני מסוגלת לאכול כמעט כלום, הרופאים אמרו שזה וירלי ויכול לקחת 10 ימים בערך, בינתיים להקלה אני לוקחת את הדברים הבאים: אס. או. אס ביוקל תרסיס, קנקא תמיסה, נאמר לי לשתות חלב עיזים, קניתי במחלבה חלב עיזים מפוסטר מכיוון שהזהירו אותי לא לקנות חלב לא מפוסטר כי הוא מלא חיידקים והוא עלול לגרום למחלות. בינתיים לא עוזר שום דבר ואני מתענה כבר שבוע ימים. מה לעשות? נא תשובה דחוף.

04/05/2014 | 00:08 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

ישנם תכשירים שמרדימים את המקום לכמה שעות ויש תכשירים מהיצרן טוען שמעבירים את האפטה. יש להתעדכן בבית המרקחת או אצל רופא השיניים. בהצלחה!

מנהל פורום שיקום הפה