שיקום לאחר שתל והארכת כותרת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

16/04/2014 | 11:28 | מאת: שירה

בקרוב אמורה לעבור ניתוח הארכת כותרת ושתל רציתי לשאול האם בדרך כלל תקופה אחרי ו/או קצת לפני הניתוח אמורים להשתמש במשחת שיניים אחרת מהרגילה למשל לשיניים רגישות או שהרגילה בסדר גמור ? ועוד שאלה האם בדרך כלל שעושים שתל אחד מומלץ בשיקום להשתמש בכתר מוברג ומודבק ומה ההבדל ביניהם ומה עדיף לשתל אחד בשן טוחנת?

01/05/2014 | 23:47 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

אין ממש משמעות למשחת השיניים בהקשר של הארחת הכותרת. ההחלטה לגבי כתר מוברג או מודבק תלויה בשיקולים מאוד מקצועיים שהרופא לוקח בחשבון. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה