כתר זמני בשן

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

22/03/2014 | 20:10 | מאת: נירית

שלום לכם אשמח לעזרה . יש לי כתר זמני בפה שנעשה במרפאה כבר חודשיים , התחלנו כבר במדידות לכתר קבוע , ועכשיו עשו לי עוד צילומים להמשך טיפול ונתגלה שאי אפשר להמשיך חייבים ניתוח הארכת כותרת כמעט בטוח אדע סופית אחרי שאהיה אצל מומחה החניכיים אבל רוב הסיכויים שיהיה כך , ועד שיעשו את הניתוח וההחלמה ייקח זמן מה לפי דעתי איזה עוד חודשיים -שלושה זאת אומרת שאהיה לפחות 4-5 חודשים עם כתר זמני שמבוצע במרפאה האם זה בסדר או יכול להיות סכנה או תסבוכת בגלל שזה כל כך הרבה זמן , ואם כן מה אפשר לעשות?

22/03/2014 | 23:17 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

לא כדאי כ"כ הרבה זמן עם כתר זמני וכדאי להקדים את הניתוח. בברכה

27/03/2014 | 19:50 | מאת: נירית

ואם אין ברירה חייבים להשאר כל כך הרבה זמן מה מומלץ? להחליף כתר למעבדתי או האם יש לך פתרון אחר ? ברור שאשאל את הרופאה בשבוע הבא שיש פגישה אבל מה עושים אם אין ברירה במצב כזה?

מנהל פורום שיקום הפה