רגישות בכתר

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

05/12/2013 | 15:53 | מאת: שלי

שלום במהלך הריון לפני 3 שנים נשברה לי שן בה יש סתימה גדולה מאד.. הרופא המליץ לי לעשות סתימה בשן ולא כתר. הסתימה התפרקה לי חלקית ולעסתי על הסתימה כמה שיכלתי. הגעתי לרופא אחר עם סתימה חלקית המליץ לי על כתר. עוד לפני הטיפול שורש.. עשה לי סתימה כדי לראות האם יש לי כאבים האם נדרש טיפול שורש או כתר ללא טיפול שורש. עם הכנת הכתר הזמני הופיעה לי רגישות לכתר במגע.. כלומר אםן נגעתי עם היד בכתר היתה לי רגישות.. הרופא אמר שיש לעשות ט]יול שורש. עם עשיית הטיפול שורש המצב נותר כשהיה כלומר רגישות למגע. אז היום יש לי שם טיפול שורש+כתר במודבק זמנית ורגיש למגע. גם ובעיקר למגע עדין... לא תמיד מרגישה כשאני לועסת על האזור. בטעות קיבלתי מכה בראש מהקיר והכאב היה חזק באזור השן.. אם אני רצה אני מרגישה כאב באזור הכתר... מה זה יכול להיות? הרופא טוען שבצילום הטיפול שורש הצליח. המליץ לי לעישות סיטי באזור אולי תמצא דלקת סמויה שלא נראית בצילום רגיל. מה זה יכול להיות?

13/12/2013 | 10:26 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

יש להתייעץ עם מומחה לטיפולי שורש ויתכן שסי.טי יהיה כלי אבחנתי יעיל במקרה הזה. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה