שפה תחתונה שקועה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

05/10/2013 | 20:37 | מאת: גלית

שלום ד"ר הייתי אצל רופא כירוג פה ולסת -כיוון שיש לי לסת עליונה בולטת . אך הרופא אמר שהלסת התחתונה קצת אחורית והעליונה מעט בולטת אך לא המליץ על טיפול כרוגי אלא אמר שיש בעיה של שפה תחתונה שקועה והאזור בין שפה תחתונה לסנטר שקוע ואם מרימים אותו שלא יהיה שקוע הבעיה תפתר -הוא ציין שזה טיפול שרופא שיניים יכול לעשות אתה יכול בבקשה לרשום לי האם זה אכן ניתן לפתרון ע"י רופא שיניים ומה אפשר לעשות שם אני רוצה לציין שהאזור הזה נשען על החניכיים התחתונות. תודה מראש לב

11/10/2013 | 13:11 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

גלית שלום, כמובן יש לראות צילומי רנטגן ובדיקה קלינית על מנת לומר לך מה ניתן לעשות. אך בעזרת כתרים למשל התיקון מאוד מוגבל בד"כ ורק ע"י תזוזות אורתודונטיות ניתן לקבל תוצאה משמעותית יותר. ממליץ להגיע לבדיקה יסודית. בברכה

11/10/2013 | 14:40 | מאת: גלית

שכחתי לציין שאני בת 50 לכן טיפול אורתוגנטי לא אפשרי האם יש דרך אחרת?הוספת עצם בחניכיים לדוגמא?

מנהל פורום שיקום הפה