כתר נפל

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

02/10/2013 | 19:45 | מאת: יעל

יש לי כתר שנופל כל הזמן , עכשיו הכתר שוב נפל לי ונקבע לי תור לרופאה ונאמר לי שאני שצריכה כתר זמני + קבוע . בינתיים יש גם כאב האם זה בגלל שאין שן והיא חשופה או שיכול להיות שגם המבנה והטיפול שורש לא תקין ואם באמת לא תקין יכול להיות מצב שזה לא ממש נראה בצילום ורק לפי התיאור שלי יבינו שצריך גם טיפול שורש?

02/10/2013 | 20:04 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

ברגע שכתר נופל זה סימן הוא לא מתאים ויש צורך בחדש. יש לבחון אם אין צורך בטיפול או בחידוש טיפול שורש. צריך לבצע צילום רנטגן בברכה

03/10/2013 | 16:19 | מאת: יעל

זהו שצילמו וזה משהו שלא היו בטוחים ובינתיים עד הטיפול של עוד כמה ימים יש או רגישות או כאבים שלפעמים הם חזקים יותר אחרי האוכל האם זה הגיוני שרק כתר לא היה בסדר ופשוט המקום חשוף או זה מעיד שבכל זאת אצטרך חידוש + מבנה חדשים?

05/10/2013 | 21:03 | מאת: יעל

והאם אומרים משהו שהכאבים הולכים ומחמירים למרות שהכתר כבר איננו אז אם זה היה ממנו לפי דעתי לא היו הכאבים , אז במקרה זה האם רוב הסיכויים שהבעיות הם גם מהשורש ומהבנה ואצטרך גם פה חדשים?

מנהל פורום שיקום הפה