כתר נופל

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

24/08/2013 | 12:12 | מאת: שירה

יש לי כתר שנופל כל שנה וחצי , מדביקים מסתדר ושוב אותו סיפור , עברו כבר איזה 7-8 מאז ששמו האם לפי דעתך צריכים להחליף את הכתר שהדבק כנראה לא מחזיק וכל שנה נופל , או שהבעיה בכלל לא בדבק אלא בכתר לא עשוי טוב מה לדעתך כדאי לעשות בפעם הבאה שזה יקרה שוב?

24/08/2013 | 13:42 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

שירה שלום, כתר שעשוי היטב לא אמור להתנתק מההדבקה הסופית שלו. יתכן מאוד שיש צורך בהחלפת הכתר לכתר חדש שעשוי בצורה מדוייקת ולא יטריד אותך יותר. תבחרי רופא שיניים מומחה לשיקום הפה. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה