כאב,אודם ונפיחות קלה בחניכיים לאחר זריקת הרדמה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

23/08/2013 | 09:13 | מאת: אורטל

ביום שלישי האחרון ביצעתי סתימה בשן תחתונה צד ימין של הלסת עם זריקת הרדמה . היום,לאחר שלושה ימים מהטיפול,אני חשה בכאב די מציק עם אודם ונפיחות קלה באזור הזריקה. כמו כן,היה לי חתך לבן קטן במקום הזריקה אך כעת הוא נעלם טיפה. האם מדובר בזיהום או תגובה נרמלית לזריקה?מה עליי לעשות בינתיים כדי להקל על הכאבים?

23/08/2013 | 14:38 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

אורטל שלום, זה לא נשמע כמו זיהום, אבל בכל מקרה תבצעי שטיפות פה עם חומר לחיטוי כדוגמת ליסטרין למשל וגם שטיפות פה עם מי מלח 2-3 פעמים ביום (כפית מלח בכוס מים פושרים). תעדכני את רופא השיניים שלך. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה