ציפוי חרסינה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

17/08/2013 | 16:37 | מאת: מירי

שלום, אני בת 30, לקראת סיום טיפול אורתודנטי ואני מעוניינת לעשות ציפויי חרסינה ב-6 השיניים הקידמיות בלסת העליונה. קראתי באינטרנט מעט על סוגי הציפויים ואשמח לקבל הסבר: 1. מה ההבדלים העיקריים בין ציפויי החרסינה הקיימים (למינייט, לומינרס, ויניר)? ומה מומלץ מביניהם? 2. מה היא העלות הממוצעת של כל אחת מציפויי החרסינה (כולל עלויות מעבדה)? בתודה מראש, מירי

18/08/2013 | 22:03 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

ישנם ציפויי חרסינה העשויים מחומרים שונים שנבחרים בהתאם למקרה או לפי נסיונו של הרופא והטכנאי. אין מחירון בתחום רפואת השיניים והמחירים נקבעים בד"כ לפי מקצועיות הרופא ואם הוא בעל תואר מומחה לשיקום הפה או לא וגם לפי רמתו המקצועית של טכנאי השיניים. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה