שאלה@@

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

13/08/2013 | 14:14 | מאת: שני

שלום אימי מטופלת בקומדין והזניחה את הטיפול בשיניים כך שמדי פעם יש לה נפיחות בשל דלקות ואז לוקחת אנטיביוטיקה בלי לטפל בשורש הבעייה מדובר על 2 שיניים שנותרו לה בחלק העליון (קדמיות) גשר שנשארה בו שן כנראה רקובה מצד שני אין לה שום שן למטה נותרו שיניים מושתלות בצד אחד.... איני יודעת טיב הצד השני האם עליה לפנות לכל רופא? האם רק במסגרת בית חולים בשל הטיפול בקומדין ? האם רצוי למומחה לשיקום הפה האם מצריך הליך ארוך . האם עליה להגיע עם צילומים מראש אותם תעשה בקופת החולים אשמח להכוונה בתחום

14/08/2013 | 22:06 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

עליה להגיע למומחה לשיקום הפה עם צילומים ולרוב הטיפול יכול להתבצע במרפאה פרטית. בברכה

15/08/2013 | 12:23 | מאת: ליטל

איזה סוג צילומים יש לעשות ??

מנהל פורום שיקום הפה