חידוש טיפול שורש

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

26/07/2013 | 20:34 | מאת: רינת

שלום, יש לי טיפולי שורש בשני השיניים העליונות הקדמיות כבר כ 16 שנה. שן אחת שמרה על צבעה ואילו שן שנייה שינתה את צבעה לאחר מכה שקיבלתי בה. עד היום לא טיפלתי ומיותר לציין שהמצב אינו אסתטי. רופא שיניים המליץ על חידוש 2 טיפולי שורש, הלבנה תוך כותרתית ומבנה כהכנה לכתר אם ההלבנה לא תעזור. שאלתי האם לא מיותר לבצע טיפולי שורש בשתי השיניים ? מדוע לא רק בשן ששינתה צבע? האם מניסיונך יש דרך אחרת להשגת לובן אחיד לשני השיניים הקדמיות? הרופא אמר גם שיש לי דלקת בשורש של השן ששינתה צבע. תודה רבה

31/07/2013 | 19:59 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

רינת שלום, אם יש דלקת, צריך לחדש את טיפולי השורש ולשקול לבצע שני כתרי חרסינה על בסיס זירקוניה אצל רופא משקם וטכנאי ברמה מאוד גבוהה. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה