זריקת אלחוש

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

19/07/2013 | 23:13 | מאת: שירה

רציתי לשאול האם יש תופעות לוואי לזריקת האלחוש עם תרופה שלוקחים באופן קבוע? ואם כן מהו חומר הפעיל בתרופה שיכול לגרום לתופעות לוואי וגם האם הרופא מכיר כל תרופה ויידע אם יש תופעת לוואי אחרי שאומרים איזה תרופה לוקחים?

20/07/2013 | 12:59 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

רופא השיניים אינו מכיר כל תרופה שקיימת ומה השפעתה אבל בזריקות אילחוש יש חומר שנקרא אדרנלין והוא זה שבעיקר יכול לגרום לאלרגיה או לבעייה כלשהיא ביחוד בחולי יתר לחץ דם. בברכה

20/07/2013 | 13:11 | מאת: שירה

אז איך יודעים האם הזריקה יהיו תופעות לוואי במקרה שעדיין לא התסיתי ביחד עם התרופה?

מנהל פורום שיקום הפה