שחזור טיפול שורש והמשך טיפול

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

14/07/2013 | 18:13 | מאת: שירה

האם שחזור טיפול שורש בעקבות דלקת יותר ארוך וקשה מטיפול שורש רגיל , ואמרו לי שאולי אצטרך ניתוח הארכת כותרת מהו הניתוח ומהם התסמינים שלאחר הניתוח ולמה יודעים רק אחרי תחילת הטיפול ולא לפני במתן תוכנית הטיפול?

15/07/2013 | 21:12 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

שירה שלום, חידוש טיפול שורש מורכב יותר כיוון שיש לפנות את כל סתימת השורש שנעשתה בעבר ולטפל ולרפא דלקת שנוצרה בד"כ. ניתוח הארכת כותרת נדרש כאשר הלך לאיבוד חלק משמעותי של השן ובמצב הנוכחי כתר לא יכול לחבוק בצורה נאותה את מה שנשאר מהשן אז מורידים מעט מהחניכיים ומהעצם שמסביב לשן. בברכה

17/07/2013 | 20:49 | מאת: שירה

ולמה ניתוח הארכת כותרת לא יודעים אם צריך ממהתחלה אלא יידעו אחרי שיתחילו את הטיפול?

מנהל פורום שיקום הפה