לאחר כל תהליך ההשתלה - דחוף

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

04/06/2013 | 10:49 | מאת: מיכל

שלום רב, לפני כחודשיים סימתי את כל התהליך, כאשר הורכבו לי בלסת התחתונה בצד שמאל שתי שיניים ובצד ימין שלוש שיניים. לאחר שתוך כדי לעיסת אוכל נשברו שתי שיניים טיבעיות שלי, החליט הרופא שלי לבצע "איזון". הרופא התחיל לשייף את השיניים העליונות בצד ימין שנסגרות על התחתונות הבנויות, וכל פעם שן אחרת לא נסגרה טוב על זאת שמתחתיה, וכך הוא שייף לי שיניים בחצי פה ימין. מה שקורה כרגע זה שקשה לי ללעוס בצד הימני (איפה שהוא שייף), אני מרגישה שהלסת מתעייפת ( ויש לה כמו נטייה ימינה ולמטה) ואני לא מצליחה להגיע לרמת טחינה תקינה ואז אני מעבירה את האוכל לצד השמאלי של הפה. אני לא משתמשת בצד הימני כשזאת בעצם היתה מטרת ההשתלה. מה ניתן לעשות? הרי ברור שאם אין אני יכולה לאכול בצד זה - זה לא תקין!! כל סך הטיפול עלי לי כל כך הרבה, והיה אמור לפתור לי בעיה. אבקש את התייחסותך, תודה רבה!

05/06/2013 | 12:03 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

מיכל שלום, אני ממליץ לך להתייעץ עם מומחה לשיקום הפה שזה רופא השיניים עם הידע הרב ביותר בתחום שלו את זקוקה כרגע. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה